Home arrow Personele zaken

Werving en selectie
Flexible Office Solutions heeft ruime ervaring in werving en selectie en vooral op het gebied van secretarieel en administratief personeel. Wij kunnen u ondersteunen met het opstellen van de advertentie, het regelen van de plaatsingen en de voorselectie. Als u dat op prijs stelt kunnen wij ook de eerste sollicitatiegesprekken afnemen, om vervolgens alleen de meest geschikte kandidaten aan u voor te stellen.
 
Detachering
In een groot aantal situaties is het wenselijk voor langere tijd over een ‘vaste’ kracht te beschikken, zonder dat deze direct op de loonlijst komt. Detachering is in zo’n situatie een uitstekende optie. Flexible Office Solutions heeft een netwerk van allround administratieve en secretariële ondersteuners die zij voor kortere of langere termijn bij u kunnen worden ingezet. Op deze manier kunt u zolang u dat nodig vindt rekenen op een vaste medewerker die zich met hart en ziel inzet voor uw onderneming.

Tijdelijke krachten voor kortere periode
Flexible Office Solutions kan door haar brede netwerk ook medewerkers leveren voor bijvoorbeeld één of twee dagen. Denk hierbij aan bezetting voor beurzen of extra mankracht op evenementen.

Personeelsadministratie
Volledige en actuele dossiers van uw personeel zijn bijzonder belangrijk. Vaak is dit bij kleinere bedrijven een taak voor de eigenaar/directeur. Flexible Office Solutions kan u hierbij veel werk uit handen nemen. Wij beheren de personeelsdossiers, houden de gegevens actueel en geven tijdig aan wanneer (functionerings)gesprekken gevoerd moeten worden of als er punten uit eerdere gesprekken moeten worden uitgevoerd.