Home arrow Administratief

Administratieve ondersteuning
Administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Toch is een actuele administratie van levensbelang voor ondernemers, want een goed georganiseerde actuele administratie betekent sneller inzicht in de cijfers. Flexible Office Solutions heeft ruime ervaring in het voeren van bedrijfsadministraties en kan ondernemers ook op dit vlak veel werk uit handen nemen.

Debiteurenbeheer
Er zijn een aantal administratieve taken die best een paar dagen kunnen blijven liggen, maar dat geldt niet voor debiteurenbeheer. Ook uw debiteurenbeheer kunt u bij Flexible Office Solutions onderbrengen. Wij verwerken de betalingen en direct na het verstrijken van de vervaldatum wordt voor de nog openstaande posten een betalingsherinnering verstuurd. Mocht een klant in gebreke blijven voor wat betreft de betaling, dan handelen wij in overleg met een gespecialiseerd kantoor de incasso volledig af.

Klantenbestand
Een actueel klantenbestand is van groot belang. U moet er op elk moment gebruik van kunnen maken voor bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek of mailing. Belangrijk is dus dat het bestand up to date wordt gehouden. Flexible Office Solutions neemt u deze taak graag uit handen. Ook kunnen wij een agendafunctie koppelen aan een relatiebestand, waardoor ook afspraken en opmerkingen kunnen worden opgeslagen. Zo kunt u altijd beschikken over actuele informatie en wordt u tijdig gewaarschuwd als u bijvoorbeeld contact moet opnemen met een klant voor een afspraak.